Stoelmassage

Stoelmassage is en ideale rug-, nek- en schoudermassage

Een stoelmassage is een verkorte, makkelijk toepasbare massagevorm. De massage wordt gegeven op een hiervoor speciaal ontwikkelde ergonomische stoel waarbij al je lichaamsdelen op ontspannen wijze worden ondersteund. Omdat de massage over de kleding heen wordt gegeven maak ik met name gebruik van technieken uit de traditionele Japanse Shiatsu (acupressuur ook wel drukpuntmassage genoemd).

Hoewel de massage zelf van korte duur is (minimaal 10 maximaal 30 minuten) zal je er geen gehaast gevoel aan over houden. Sterker nog, het heeft juist een diepgaande en langdurig effect op de ontvanger.

Voor een dergelijke massage is niet veel ruimte nodig en kan dus vrijwel overal worden uitgevoerd, daarom is het uitermate geschikt voor op kantoor, op een beurs of evenement. Maar voor op een braderie, vrijgezellenfeest, een bedrijfsfeestje of op het strand is het ook hele toepasbare massagevorm. Natuurlijk kun je ook terecht bij mij in de praktijk!

MogelijkhedenPrijzen
Stoelmassage op evenementen, feesten en partijen in Almere, voor particulier en bedrijf.
Er kunnen maximaal 6 mensen per uur worden gemasseerd.
€60,-/uur excl. btw
Losse stoelmassages voor bedrijven in Almere.
Minimale afname van 6
€16,- excl. btw voor 15 min
€21,- excl btw voor 20min
Losse stoelmassage voor particulieren. Uitsluitend gegeven in mijn praktijk. 30 minuten €37,50 incl. btw

Massagepraktijk Almere hanteert een minimale afname van 6 massages voor bedrijven en 2 aaneengesloten uren voor evenementen. Het BTW tarief bedraagt 21%. Aangepaste tarieven zijn mogelijk in overleg, afhankelijk van het aantal stoelmassages, de frequentie en de duur van de overeenkomst. Op deze manier kan ik arrangementen op maat voor je bedrijf maken.

Neem contact met mij op als je meer over de stoelmassage wilt weten of maak een afspraak.