Afspraak

Met onderstaand formulier kun je in enkele eenvoudige stappen een afspraak maken. Is het je eerste afspraak dan is het verstandig om, ongeacht de behandeling die je wenst, voor de optie “Kennismakingsmassage ( ± 75 minuten)” te kiezen.

Is het inderdaad je eerste afspraak of ben je langer dan een halfjaar niet geweest dan stel ik het zeer op prijs als je online het intakeformulier invult. Zo kan ik mij goed voorbereiden op je komst.

Je ontvangt na afronding van de reservering binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarop de datum, tijd en de betaalgegevens. Heb je de mail niet binnen vijf minuten ontvangen, controleer dan even je SPAM box, het kan zijn dat de mail daarin terecht is gekomen. Tref je ook daarin geen bevestigingsmail aan dan verzoek ik je om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

Let op: Vanwege een welverdiende vakantie is de praktijk van 9 t/m 23 augustus gesloten. In deze periode ben ik moeilijk bereikbaar! Het is natuurlijk wel mogelijk om 24/7 online een afspraak te maken.

Vanaf maandag 24 augustus is de praktijk weer open!