Massage aan huis

Veel mensen zouden graag een massage willen, ter ontspanning, of tegen de dagelijkse inspanning van werk, gezinsleven of het sporten. Met de Massagepraktijk aan huis service, kun je op een eenvoudige manier genieten van de voordelen van massage. Gewoon lekker thuis ontspannen, zonder het gedoe van tijd inplannen om naar je masseur te reizen of daarna weer de deur uit te moeten. Of het nu om een ontspanningsmassage of massage bij klachten gaat, Massagepraktijk Almere biedt je de oplossing om tot rust te komen.

Mensen die slecht ter been zijn of niet meer mobiel zijn maken ook steeds meer gebruik van de Massagepraktijk aan huis service . Massagepraktijk Almere komt zeker naar de mensen toe, die gebruik moeten maken van een rolstoel of rollator.

Ook kan het een uitstekend idee zijn om je huisgenoten, je collega's of medewerkers binnen jouw bedrijf te verrassen met een massage.  Kortom Massagepraktijk Almere komt op iedere locatie  binnen een straal van ongeveer 15 km gemeten vanaf het praktijkadres. Binnen dit gebied valt o.a. Almere, Blaricum, Bussum, Huizen, Laren, Muiden, Muidenberg en Naarden.

Je kunt een massage aan huis of massage op locatie dagelijks eenvoudig reserveren via de reserveringspagina.

Voor een massage aan huis dient er een afspraak gemaakt te worden voor minimaal één massage van 60 minuten.
Als je een thuismassage voor twee personen reserveert, ontvang je de massages bij je thuis tegen een voordeeltarief. Hierbij ga ik ervan uit dat jullie na elkaar op dezelfde dag of avond gemasseerd worden.

Voor bedrijven maak ik graag een offerte op maat.
Het tarief is afhankelijk van het aantal massages en de frequentie.
Indien je contact wilt opnemen met Masagepraktijk Almere, vindt je op de contactpagina de contactgegevens. Je kunt ook een e-mail sturen via deze pagina.