Graag wil ik mij even aan je voorstellen!

Mijn naam is Marc en met veel plezier, passie en enthousiasme werk ik in mijn praktijk op de eerste etage van mijn woonhuis in Almere Stad.

Doordat ik verscheidende behandelvormen combineer ontstaat een unieke en volledig op jou toegespitste integrale aanpak waarbij persoonlijke begeleiding wordt verenigd met lichaamsgerichte behandelmethoden. Heb je echter gewoon de behoefte om lekker te ontspannen of op te laden dan ben je natuurlijk ook welkom!

Na lange tijd werkzaam te zijn geweest in de ICT heb ik mij enkele jaren geleden omgeschoold tot volledig zelfstandig massagetherapeut. In de ICT was ik vooral met mijn hoofd aan het werk, gericht op het behalen van snelle resultaten en deadlines.

Dankzij mijn werk als integraal massagetherapeut leef ik bewuster in het hier en nu en kan ik meer genieten van het moment. Tevens besef ik steeds meer wat mij raakt en beweegt.

Naast het geven van behandelingen in mijn praktijk en stoelmassages op locatie bij bedrijven verzorg ik ook regelmatig massagecursussen bij Massage & Opleidingsinstituut Kopos.