Dank je wel voor de reservering!

Dank je wel voor de reservering! Je ontvang direct van mij per mail een bevestiging van de reservering met daarop de datum, tijd en de betaalgegevens. Heb je de mail niet binnen enkele minuten ontvangen, controleer dan even je SPAM box, het kan zijn dat de mail daar terecht komt.

De voorkeur gaat uit naar betaling van de behandeling vooraf (minimaal 24 uur van tevoren) contante betaling of pinnen na afloop van de massage is ook mogelijk. Indien je contant betaald, is het heel fijn als je gepast kunt betalen.

Je eerste behandeling?
Is het je eerste afspraak bij Massagepraktijk Almere dan is het belangrijk dat je het anamneseformulier invult. Je kunt deze hieronder downloaden, uitprinten en mailen naar info@massagepraktijkalmere.nl of ingevuld meenemen.

Klik hier om het intakeformulier te downloaden.

Op dit formulier kun je alle gegevens invullen wat betreft je eventuele klachten, blessure(s) of aandoening. Mogelijk staan er vragen op die niet van toepassing zijn op je klacht, deze hoef je natuurlijk niet in te beantwoorden.

Het voordeel is dat je thuis op je gemak informatie kunt opzoeken en over alle vragen rustig kunt nadenken. Het is een vrij complete vragenlijst waarbij elk aspect van je gezondheid aan bod komt. Daarnaast scheelt het kostbare tijd waardoor ik straks meer tijd aan je  massagebehandeling kan schenken.

Mocht het downloaden en/of printen - om welke reden dan ook - niet lukken, neem dan gerust contact met mij op.

Nota Bene: Indien je het document niet kunt openen dien je Adobe Reader te downloaden. Dit kan via de website van Adobe.