Behandelingen

Geen mens is hetzelfde. Daarom heeft iedereen een unieke en volledig op de persoon toegespitste behandeling nodig. De (combinatie van) behandelvorm(en) waarvoor kan worden gekozen is helemaal afhankelijk van jouw behoefte(n) en/of hulpvraag. Daarom is uitproberen vaak de enige manier om vast te stellen of een behandeling effect heeft.

Het accent van mijn behandelingen ligt op het helpen vinden van een natuurlijke balans tussen fysiek, emotioneel en mentaal welzijn. Een goede balans is noodzakelijk voor een evenwichtig leven. Een andere constante pijler is ontspanning van lichaam en geest.

Ademcoaching
Tijdens een ademsessie worden ademtechnieken beoefend die effect hebben op fysiek-, emotioneel- en op mentaal niveau. Met een sessie kan ik je helpen te ontspannen, dingen los te laten, energie te krijgen of meer contact met jezelf te maken. Het kan je letterlijk en figuurlijk opluchting geven.
Lees meer over ademcoacing…
Dorn Therapie
De Dorn methode is een vorm van manuele therapie waarmee gewrichten en wervels in hun oorspronkelijke stand worden gebracht. Een groot aantal rug- en nekpijnklachten, ook als deze langere tijd aanwezig zijn, kunnen met deze methode zonder ‘kraken’ verholpen worden.
Lees meer over Dorn Therapie…
Holistic Pulsing
Holistic Pulsing is een wiegende massagevorm die uitnodigt tot diepe ontspanning en loslaten. Het is een behandelvorm waarbij je geheel gekleed op een massagetafel ligt. Je hele lichaam wordt op een subtiele manier in een ritmisch pulsende beweging gebracht.
Lees binnenkort meer …
Massage
De massage die ik geef heeft geen speciale naam maar bestaat uit een mix van diverse stijlen en technieken. Zelfs als je regelmatig bij me in de praktijk komt, zal het iedere keer weer verschillend zijn. Het is altijd maatwerk, afgestemd op datgene waar jij behoefte aan hebt.
Lees meer over massages…
Mindfulness-Massage
Een mindfulness-massage brengt je terug naar het hier en nu. Door de combinatie van aanraking en meditatie help ik je om je aandacht volledig zonder oordeel op je lichaam te richten. Dit zorgt ervoor dat je beter spanning gaat herkennen, om te gaan met spanning en jezelf bewust te ontspannen.
Lees meer over mindfulness-massage…
Stoelmassage
Tijdens de stoelmassage blijft de kleding aan, daarom kan deze op vrijwel elke locatie in Almere worden gegeven, in mijn praktijk, aan huis, hotel, bedrijf, tijdens evenementen of een andere gelegenheid. In 20 minuten geef ik een effectieve en stevige drukpuntenmassage.
Lees meer over stoelmassage…
Kinetisch Tape
Bij gewone (sport) tape is de functie gericht op het beperken van de pijnlijke bewegingen, dit leidt tot drukverhoging. Kinetisch tape is juist gericht op drukvermindering van het aangedane gebied en stimulering van een correcte beweging doordat de Tape de huid een stukje optilt. De tape activeert het zenuwstelsel en algemeen circulatiesysteem, waardoor de betreffende spieren en pezen weer snel herstellen.
Lees binnenkort meer …