Verschillende behandelvormen

Geen mens is hetzelfde. Daarom heeft iedereen een unieke en volledig op de persoon toegespitste behandeling nodig. De combinatie van verschillende behandelvormen waarvoor of waaruit gekozen kan worden is helemaal afhankelijk van jouw behoefte(n) en/of hulpvraag. Daarom is uitproberen vaak de enige manier om vast te stellen of een behandeling effect heeft.

Het accent van mijn behandelingen ligt op het helpen vinden van een natuurlijke balans tussen fysiek, emotioneel en mentaal welzijn. Een goede balans is noodzakelijk voor een evenwichtig leven. Een andere constante pijler is ontspanning van lichaam en geest.

De Behandelvormen

Hieronder een overzicht van de diverse behandelvormen waaruit gekozen kan worden, al dan niet gecombineerd in één behandelsessie.

Ademcoaching

Tijdens een ademsessie worden ademtechnieken beoefend die effect hebben op fysiek-, emotioneel- en op mentaal niveau. Met een sessie kan ik je helpen te ontspannen, dingen los te laten, energie te krijgen of meer contact met jezelf te maken. Het kan je letterlijk en figuurlijk opluchting geven.
Nog meer info…

Dorn Therapie

De Dorn methode is een vorm van manuele therapie waarmee gewrichten en wervels in hun oorspronkelijke stand worden gebracht. Een groot aantal rug- en nekpijnklachten, ook als deze langere tijd aanwezig zijn, kunnen met deze methode zonder ‘kraken’ verholpen worden.
Nog meer info…

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een wiegende massagevorm die uitnodigt tot diepe ontspanning en loslaten. Het is een behandelvorm waarbij je geheel gekleed op een massagetafel ligt. Je hele lichaam wordt op een subtiele manier in een ritmisch pulsende beweging gebracht.
Maak een afspraak …

Massage

De massage die ik geef heeft geen speciale naam maar bestaat uit een mix van diverse stijlen en technieken. Zelfs als je regelmatig bij me in de praktijk komt, zal het iedere keer weer verschillend zijn. Het is altijd maatwerk, afgestemd op datgene waar jij behoefte aan hebt.
Nog meer info…

Mindfulness

Een mindfulness-massage brengt je terug naar het hier en nu. Door de combinatie van aanraking en meditatie help ik je om je aandacht volledig zonder oordeel op je lichaam te richten. Dit zorgt ervoor dat je beter spanning gaat herkennen, om te gaan met spanning en jezelf bewust te ontspannen.
Nog meer info…

Stoelmassage

Tijdens de stoelmassage blijft de kleding aan, daarom kan deze op vrijwel elke locatie in Almere worden gegeven, in mijn praktijk, aan huis, hotel, bedrijf, tijdens evenementen of een andere gelegenheid. In 20 minuten geef ik een effectieve en stevige drukpuntenmassage.
Nog meer info…

Je eerste afspraak

Je eerste afspraak is in principe een kennismakingsbehandeling of “Eerste behandeling” van ongeveer 75 minuten. Deze eerste behandeling bestaat o.a. uit een kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten waarbij ik je een aantal vragen zal stellen omtrent je gezondheid. Dit om te weten of ik je mag/kan behandelen en omdat ik dan de behandeling beter op jou kan afstemmen. De behandeling zelf duurt 60 minuten.

Ben je onder behandeling van een arts, specialist of andere hulpverlener, vraag voor de zekerheid even na of een behandeling wel of geen kwaad kan. Bij twijfel zal ik je niet behandelen maar zo nodig doorverwijzen.

Afspraak

Is het inderdaad je eerste afspraak of ben je langer dan een halfjaar niet geweest dan stel ik het zeer op prijs als je online het intakeformulier invult. Zo kan ik mij goed voorbereiden op je komst.

Neem contact met mij op als je meer over Massages wilt weten of maak een afspraak.