Algemene voorwaarden

Om de massage/behandeling die je wil ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteert Massagepraktijk Almere een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij Massagepraktijk Almere dan wordt er vanuit gegaan dat je deze voorwaarden hebt gelezen en met de voorwaarden akkoord bent gegaan.

Je afspraak

Afspraken voor bezoek en of behandelingen worden op voorhand, met behulp van het online reserveringssysteem, telefonisch of per e-mail gemaakt en zijn altijd onder vermelding van volledige NAW-gegevens en telefoonnummer. Het is dus niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Wanneer je een afspraak maakt, stem je zonder meer in met de algemene voorwaarden zoals deze op deze pagina staan vermeld.

Contra-indicaties

Bij een eerste afspraak wordt een korte anamnese (intakegesprek) afgenomen. Bij bepaalde symptomen, de zogenoemde contra-indicaties kan Massagepraktijk Almere besluiten om de massage niet uit te voeren, de behandeling (deels) in overleg te wijzigen of door te verwijzen naar de (huis-)arts. Om te voorkomen dat je op jouw afspraak komt en vanwege contra-indicaties geweigerd wordt voor een behandeling, raad Massagepraktijk Almere je nadrukkelijk aan om vooraf info in te winnen. Wanneer je ook maar enige twijfel hebt, neem dan altijd eerst contact op met je (huis-)arts voordat je een afspraak bij Massagepraktijk Almere maakt.

Annuleren

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Binnen 24 uur geannuleerde afspraken worden volledig aan je door berekend. Dit geld ook voor niet nagekomen afspraken. Ben je onverhoopt verhinderd, niet lekker of ziek, dan is het toegestaan om zelf iemand anders in je plaats naar de massageafspraak te laten gaan.

Op het moment dat je een afspraak maakt wordt dit tijdstip en tijdsduur in de agenda voor je geblokkeerd. Dit betekent dat er vanaf dat moment niemand meer kan boeken. Als je je boeking niet (tijdig) annuleert kan er dus ook niemand meer boeken op dit tijdstip.

Betalingen

De voorkeur gaat uit naar vooraf overmaken (minimaal 24 uur van tevoren) op rekeningnummer NL85 KNAB 0256 6655 16 t.n.v. Massagepraktijk Almere, onder vermelding van je naam en afspraakdatum. Achteraf betalen via een betaalverzoekje kan ook. liever geen contante betaling, mocht je echt alleen maar contant kunnen betalen dan verzoek ik je dat gepast te doen. Betaling per factuur is in overleg ook mogelijk.

Aansprakelijkheid

Massagepraktijk Almere is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en of na het behandelen.Bij Massagepraktijk Almere worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan Massagepraktijk Almere afzien van een massage/behandeling en wordt je door verwezen naar de huisarts of specialist. Wanneer je je laat behandelen bij Massagepraktijk Almere, dan is dit geheel op eigen risico.

Intake en je gezondheid

Is er sprake van medische klachten, ben je in behandeling bij een arts of specialist of gebruik je medicijnen die je reactievermogen beïnvloeden dan dien je dit voorafgaand aan de behandeling te melden.

Massagepraktijk Almere behandeld geen cliënten die onder invloed zijn van alcohol of drugs.

Belangrijk voor dames

Als je zwanger bent, of in de aanlooptijd om het te worden, moet je dat beslist melden. Ook wanneer de zwangerschap moeizaam verloopt, dien je dit voorafgaand aan de behandeling te melden. Je bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. de gezondheid van jezelf

Doelgroep

Massagepraktijk Almere masseert uitsluitend volwassenen ouder dan 18 jaar.

Uitsluiting van deelname en behandeling

Massagepraktijk Almere behoudt zich het recht voor een cliënt van deelname of behandeling uit te sluiten.

Wijzigingen

Massagepraktijk Almere heeft het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze algemene voorwaarden, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze algemene voorwaarden, gewijzigd is.

Feedback

Deze algemene voorwaarden zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Mocht je toch vragen hebben over de algemene voorwaarden of nog aanleiding zien voor een aanvulling, dan kun je contact met Massagepraktijk Almere opnemen.