Ademcoaching

Ademcoaching gaat over ruimte maken, over voelen, over in contact zijn met je lijf en kalm zijn in je hoofd. Over verbinding, ontspanning en energie.

Hoewel een beetje liggen ademen ogenschijnlijk heel eenvoudig is, kun je tijdens zo’n sessie heel diep gaan, veel tegenkomen. In je lijf, je gedachte en/of emotie. De ademhaling heeft direct zijn weerslag op hoe we denken, voelen en op wie we zijn.

Ik nodig je tijdens de ademcoachsessie daarom ook graag uit om contact te maken met datgene wat je voelt. Overgave aan deze innerlijke sensaties en deze wellicht tot uitdrukking te brengen kan heel bevrijdend zijn. De onderliggende emotionele lading mag worden gevoeld, erkend en eventueel worden gedeeld. Blokkades in lichaam en geest kunnen daardoor worden opgeheven.

Tijdens een ademsessie werk ik als ademcoach vooral met afgestemde, invoelende en bevestigende aandacht. Het is mijn taak jou te begeleiden om deze innerlijke sensaties en bewegingen te vertrouwen zodat weerstand vermindert of helemaal verdwijnt.

Een ademcoachsessie kan je helpen om meer energie te krijgen – beter te slapen – rustiger te worden – spanning los te laten. Daarom kunnen mensen met stress- en spanningsklachten veel baat hebben bij een ademsessie. Maar ook voor ieder ander die wil werken aan zijn gezondheid, welzijn en innerlijke groei, kan zo’n sessie een waardevolle, verhelderende of zelfs een
verlichtende ervaring zijn.

Neem contact met mij op als je meer over de Ademcoaching wilt weten of maak een afspraak.