1 jaar

MASSAGEPRAKTIJK ALMERE BESTAAT ÉÉN JAAR: HOERA!

mijn-praktijk-00Deze maand (november 2017) bestaat Massagepraktijk Almere precies 1 jaar en daar ben ik behoorlijk trots op! Een nieuw bedrijf van de grond krijgen is namelijk best een klus.

Terugkijkend op het afgelopen eerste jaar als volledig zelfstandig masseur ben ik zeer tevreden over het aantal massagebehandelingen dat ik heb mogen geven in mijn praktijk. Ook is meteen vanaf het begin al gebleken hoe prettig en efficiënt het is om met de juiste partijen en personen samen te werken voor bijvoorbeeld levering van drukwerk, fotografie en mijn aanwezigheid op het web, maar ook door deel uit te maken van de belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS), Beroepsvereniging voor stoelmasseurs en Masseurs Netwerk Nederland. Tevens ben ik dankbaar dat ik mag samenwerken met Massageprofs en Kopos.

Wat bovenal het werk nog net wat extra leuk maakt zijn alle prettige en persoonlijke contacten die ik het afgelopen jaar heb opgedaan. Ik ben trots op alle enthousiaste en positieve reacties die ik online (op o.a. social media) maar ook offline gekregen heb en ik waardeer alle feedback enorm!

DE ACTIE
Graag wil ik  jou een ontspanningsmassage van 60 minuten aanbieden voor slechts € 30,- in plaats van € 45,- .  Een uitgebreide en professionele massage waarbij de de hele voor- en achterkant van het lichaam  (voeten, benen, rug, schouders, nek, hoofd en armen) gemasseerd wordt. Even helemaal loskomen van de dagelijkse stress en ontspanning van lichaam en geest, ideaal om helemaal tot rust te komen.

Ga naar de reserveringspagina en selecteer bij de gewenste behandeling "massagebehandeling van 60 minuten" en vul de onderstaande actiecode in bij het bevestigen van je afspraak.

Actiecode: 20170111

Om gebruik te maken van deze actiecode is het van belang dat je deze maand een reservering plaats, de behandeling zelf mag echter ook in december plaatsvinden.

Hieronder lees je de actievoorwaarden die van toepassing zijn:

Bij het plaatsen van een reservering met de actiecode gaat u automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden :

Actievoorwaarden 'actiecode' :

  • De actiecode is geldig t/m 30 november 2017.
  • De actiecode is niet geldig i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen.
  • Je kunt kunt slechts één keer de actiecode gebruiken
  • De korting is uitsluitend bedoel voor een ontspanningsmassage van 60 minuten
  • Ook op deze aanbieding zijn de algemene voorwaarden van toepassing