De Praktijk

mijn-praktijk-00In mijn massagepraktijk krijg je altijd mijn volledige persoonlijke aandacht gecombineerd met een doelgerichte massagebehandeling. Ik zorg ervoor dat aan alle voorwaarden voor een plezierige massage word voldaan. Heerlijke muziek, lekker geurende essentiële oliën, ontspannende sfeer, een warme ruimte en alle aandacht voor jou. Als massagetherapeut heb ik interesse in jou als cliënt en passie voor mijn vak.

Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste etage van mijn woonhuis op een rustige plek in Almere Parkwijk. De locatie is gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is doorgaans voldoende gratis parkeergelegenheid.

De behandeling

In het voorgesprek informeer ik naar hoe het met je gaat en naar je eventuele reacties op de vorige massage. Samen bespreken we welke massagevorm op dit moment het beste bij je past en of er bepaalde lichaamsdelen zijn die de extra aandacht nodig hebben. Kom je voor de eerste keer? Houd er dan rekening mee dat het voorgesprek of intakegesprek iets langer kan duren omdat ik dan het door jou ingevulde intakeformulier met je ga doornemen.

Tijdens de massage zal ik zo min mogelijk met je praten zodat jij je optimaal kan ontspannen. Het kan zelfs gebeuren dat je (even) indut. Als tijdens de behandeling een massagetechniek onprettig aanvoelt of als er andere zaken die je als onaangenaam ervaart laat mij dat dan meteen weten.

Na afloop van de massage vraag ik je of je nog even wil blijven liggen zodat je weer rustig bij kunt komen. Vervolgens zal ik je nog iets te drinken aanbieden en hebben we het nog even over hoe jij je massage hebt ervaren.

Via de boekingsmodule op deze website kun je direct online reserveren. Liever per e-mail of per telefoon contact? Dat kan! Per mail is dat mogelijk via of het contactformulier. Per telefoon ben ik iedere werkdag in de ochtend telefonisch bereikbaar tussen 08:30 uur - 09:30 uur en in de middag tussen 18:00 uur - 19:00 uur. Mijn telefoonnummer is +31 06 48608341.

Huisregels
Zoals elk ander bedrijf heeft ook Massagepraktijk Almere enkele huisregels en algemene voorwaarden. Het is verstandig deze even te lezen voordat je een afspraak maakt.

  1. Ethiek en Hygiëne is mijns inziens zeer belangrijk. Ik verwacht van mijn cliënten dat zij ook deze uitgangspunten respecteren.
  2. Ik verzoek je vriendelijk om niet te vroeg of te laat aanwezig zijn. Bij te laat komen zal ik dit in tijd op jouw behandeling moeten inhouden om te voorkomen dat de volgende cliënt gevolgen van het te laat komen ondervindt.
  3. Het gebruik van medicijnen en behandelingen bij andere therapeuten of artsen dien je altijd te melden. Ik kan dan beoordelen of een behandeling verstandig is.
  4. Indien je informatie achterhoudt over eventuele ziektes, blessures e.d. dan kun je Massagepraktijk Almere niet verantwoordelijk stellen voor de resultaten of gevolgen tijdens of na de behandeling. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan ik de behandeling afbreken en je doorverwijzen naar een arts.
  5. Je wordt verzocht je mobiele telefoon uit te zetten of in trilstand te zetten, zodat je ongestoord kunt genieten van je behandeling.
  6. Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij niet tijdig annuleren of te laat komen kan ik 50 % van de behandelingskosten in rekening brengen.